GK Norge kjøpte opp EK Automasjon på Sørreisa i fjor sommer. Nå fusjoneres selskapet inn i GK Norge. Her ser vi staben i bedriften på Sørreisa.Fra venstre ser vi ,Andreas Edvardsen, Kristian Benjaminsen, Ronny Ellingsen, Sjur Bjerkkj og Judith Edvardsen.Foto: EK Automasjon

EK Automasjon fusjoneres inn i GK

EK Automasjon AS i Sørreisa har fusjonert med GK Norge AS fra 1. januar 2015. Automasjonsbedriften ble kjøpt opp av GK i fjor høst.

0

EK Automasjon ble i 1987 etablert i Sørreisa i Troms. Selskapet tilbyr totalleveranse inn automasjon, drift og sikring av bygninger, og har spesialisert seg innen automasjon, SD-anlegg og integrasjon av nettverk og data, skriver GK på sine hjemmesider.

Selskapet har tidligere levert tjenester til Hammerfest LNG Plant på Melkøya, flere av forsvarets anlegg i Nord-Norge, og er en stor leverandør til helseforetak og skoler i Troms og Finnmark.

GK Norge fortsetter driften i EKs lokaler i Sørreisa.