Illustrasjonsfoto. Foto:Integra

Fokus på sortering og behandling

Byggavfall 2015

0

Undertittelen på årets konferanse er “sortering og avfallsbehandling”.

De 20 foredragsholderne, som arbeider med bygg- og anleggsavfall i hele landet, skal blant annet gi svar på spørsmålene: Hvilke rammebetingelser får vi for byggavfallet i fremtiden? Er 100 % kildesortering på byggeplass mulig og ønskelig? Hvordan skal de ulike aktørene forholde seg til kravet om elektronisk deklarering av farlig avfall som nå kommer? Hvordan skal avfallet etter brann- og vannskader kartlegges og håndteres? Hvordan ble avfallet fra verdens mest miljøvennlige kjøpesenter håndtert? Programmet finner du her

Konferansen arrangeres av Miljødirektoratet, BNL, NGU, RENAS, Norsk Gjenvinning AS, NELFO, RIF, NKF og COWI AS.

For påmelding og program, gå inn på: www.norsas.no