Pankaj Goyall, Schneider Electric Norge.

Ny VP Partner Business i Schneider Electric Norge

Pankaj Goyal

0

Goyal har de siste tre årene bodd i København, hvor han har jobbet med forretningsutvikling innen ”Retail” og ”Eco Business” i Norden og Baltikum. 

Han startet i Norden i slutten av 2011 som administrerende direktør i danske JO-EL i forbindelse med dets integrering i Schneider Electric. Hans erfaring i elbransjen ervervet han også ved å jobbe på konsernnivå i Schneider Electric innen fagområdet ”Lifespace” med fokus på installasjonsmateriell og lyskontrollsystemer. Han har blant annet blitt involvert i opprettelsen av forsknings- og utviklingssenteret til Schneider Electric i Bangalore siden 2004 og helt til han flyttet til Europa i slutten av 2010. 

Hans arbeidskarriere startet på det hovedkvarteret til det internasjonale konsernet Tata Steel i India. Før han begynte i Schneider Electric, jobbet han i bilindustrien (Suzuki og Daewoo) i India i flere år.  

Pankaj Goyal er utdannet mekanisk ingeniør og har i tillegg tatt en master i ”Business & Administration”.
– Jeg gleder meg til å bidra til Schneider Electric Norges Partner Business med grossister og elektroinstallatører, sier Goyal.