Jon Valen Sendstad: - Økern Elektriske AS er en solid og faglig sterk bedrift, og besitter ressurser som vil passe perfekt inn i GK sitt tekniske fagmiljø.

– Økern Elektriske er solid og faglig sterk

GK Elektro:

0

-GK sin overtagelse av Økern Elektriske AS vil være en god løsning for alle ansatte med tanke på videre faglig utvikling av bedriften. Jeg er trygg på at GK vil videreføre bedriften på en god måte, sier tidligere eier Trond Hansson. Hansson  etablerte Økern Elektriske AS for over 35 år siden.

Økern Elektriske er en anerkjent leverandør innen elektrofaget. Bedriften leverer alle typer nyinstallasjon og servicetjenester innen faget, blant annet el-installasjon, adgangskontroll, brannalarm, ITV-systemer, spredenett – telefon, data og antenne og internkontroll. Selskapet har i dag nærmere 30 ansatte.

Med overtagelsen er GK Elektro AS nå etablert i Bergen, Trondheim og Oslo. GK Elektro AS har ambisjoner om å bli en ledende elektroleverandør i Norge.

– Økern Elektriske AS er en solid og faglig sterk bedrift, og besitter ressurser som vil passe perfekt inn i GK sitt tekniske fagmiljø. GK har fra før et bredt nettverk av samarbeidspartnere innen elektrofaget på Østlandet. Disse samarbeidspartnere vil fortsatt være viktige leverandører til GK, men med dette oppkjøpet har vi i større grad mulighet til å styre utviklingen av tekniske løsninger og konsepter som er tilpasset de øvrige tekniske fag som rør, kulde, ventilasjon, byggautomasjon og energi uttaler adm. direktør Even Leira i GK Elektro AS.

Bildet under: Trond Hansson etablerte Økern Elektriske AS for over 35 år siden.