Kraftig KNX IP kontroller for byggautomasjon

Produktnytt:

0

Dette, sammen med dobbelt så stort programminne og 4 doblet dataminne, gjør at kontrolleren kan håndtere selv de mest komplekse oppgaver.  Kontrolleren kan direkte tilknyttes Ethernet linjetopologi via 2 porter og innebygget switch. (ingen ekstra ekstern switch nødvendig)

Kontrolleren 750-889 har slot for SD minnekort for utvidet kapasitet for web-visualisering, logging av data eller back-up av PLS-programmet (backup & restore). Ved kun et tastetrykk booter kontroller med en fast IP adresse som alltid er tilgjengelig og konfigurerbar.
Forbedret samspill mellom ETS og PLS-program: Det er nå kun nødvendig å synkronisere Sym-XML filen dersom det er gjort endringer i KNX interfacet.  Ved alle andre endringer i PLS-programmet er dette ikke lenger nødvendig.

Med denne fri programmerbare kontrolleren kan du linke sammen, styre, regulere og monitorere alle KNX enheter over hele anlegget.  WAGO I/O-moduler, andre sensorer, aktuatorer og underordnede nettverk (eks. DALI og EnOcean) kan integreres i systemet.  Sammen med en KNX TP1 kommunikasjonsmodul kan det etableres en router funksjon mellom KNX-to-leder busen og Ethernet.

DEL
Forrige artikkel– Problemer hver gang!
Neste artikkelBACnet MS/TP kontroller