Dette er ITBaktuelt

0

ITBaktuelt.no er landets første magasin med full fokus på ITB – Integrerte tekniske bygningsinstallasjoner.

 

ITBaktuelt.no er nettbasert, åpent på internett
og gratis å lese.

 

Portalen er en nyhets- og informasjonskanal med daglige oppdateringer. ITB-begrepet innarbeides stadig mer i norsk byggebransje, mens oppfattingen av hva som er de gode ITB – prosessene  fortsatt varierer noe.

 

Det er dette som er nettstedets utfordring,  motivasjon og ambisjon: Bringe aktuelt ut til et bredt publikum, det vil si fagfolk innen bygg og eiendom. Virkemidlet er nyheter, fagartikler, reportasjer, kommentarer, produktnyheter og all annen relevant informasjon som bransjen – særlig brukere og eiere av landets eiendomsmasse – finner interessant.

 

IMedius er utgiver av ITBaktuelt, er garantist for at magasinet er frittstående og uten tilknytting til særinteresser, kommersielle eller organisasjoner. Men for å ha solid faglig støtte, har de tett dialog med to samarbeidspartnere;  Integra og Grønn Byggallianse