Bygg21 styrker staben med tre nye fjes. Fra venstre Falko Müller-Tyl, Jørn A. Forbord, Per Ola Ulseth, programdirektør Sverre Tiltnes og rådgiver Lars-Erik Libekk. (Foto: Erik Martiniussen/ DIBK).

Oppgraderer med mer kunnskaper for økt produktivitet i bransjen

Bygg21:

0

Müller-Tyl er prosjektdirektør i Snøhetta og har doktorgrad i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Wien. Han er nå innleid som eiendomsfaglig leder i Bygg21. Her skal han blant annet jobbe med å løfte produktiviteten i næringen.

– Jeg ønsker at bransjen skal bli flinkere til å dele kunnskap og lære av hverandre, sier Müller-Tyl .

Jørn A. Forbord er innleid som sjef for kompetanse og utdanning i Bygg21.

– Det er viktig å sikre en god kobling mellom næringens utdanningsinstitusjoner og arbeidsliv. Om flere studenter får mulighet til å lære gjennom praksis ute i bedriftene vil det styrke både næringen og utdanningsinstitusjonene, sier han. Forbord er leder for prosjektstyring i HR Prosjekt og har blant annet bakgrunn som seksjonsleder i Jernbaneverket.

Den siste som er tilknyttet teamet er Per Ola Ulseth med bakgrunn som seksjonsleder i Faevo Prosjektledelse. Ulseth har lang arbeidserfaring fra Skanska Norge, har vært daglig leder i Powerhousesamarbeidet og har en mastergrad i teknologistyring fra NTNU og MIT Sloan School og Management i Boston. Han har fått ansvar for Bygg21 sitt arbeid med forskning- utvikling og innovasjon.

Fra før er Lars-Erik Libekk ansatt som rådgiver i Bygg21 og Sverre Tiltnes som programdirektør.

Falko Müller-Tyl, Jørn A. Forbord og Per Ola Ulseth og alle tre er innleid i 40 prosent stilling med ansvar for hver sin del av Bygg21-strategien.