RIF-rapporten vurderer tilstanden for bygg, anlegg og infrastruktur. Illustrasjonsfoto.

Rådgivernes oppfatning av bygge-Norge

2015-rapport:

0

Byggedagene 2015 arrangeres på Radisson BLU Plaza Hotel Oslo 18. og 19. mars 2015.

Lanseringen av rapporten om Norges tilstand – eller State of the Nation – kommer første dag. Rapporten vurderer tilstanden for bygg, anlegg og infrastruktur, og får en sentral plass på programmet. Forrige rapport kom for fem år siden, og den avdekket et stort vedlikeholds- og oppgraderingsbehov i Norge. Resultatene fikk stor oppmerksomhet.

Fageksperter fra Norconsult, Multiconsult, Rambøll, Asplan Viak, COWI og Sweco har jobbet iherdig med den nye rapporten i ett år. Nå er resultatene her – og det er gjort nye spennende funn. Rapporten trekker også opp mulige scenarier for utviklingen framover, og betydningen de kan få for samfunnet.

Arrangørene lover et solid faglig program, en viktig sosial møteplass og mange flotte utstillinger. RIF oppfordrer medlemsbedriftene til å møte opp på Byggedagene.

Rapporten Norges tilstand 2015 blir tilgjengelig på www.rif.no 18. mars.