Her ser vi fremtiden i bransjen. Fra v. Ingebjørg Foss, Siemens, Tore Egil Halse, VisionTech, Philip Eliassen, Leithe & Christiansen, Tobias Tronstad Johansen, Goodtech, Geir Venz, HS:Vagle, André Simonsen, GK

Startskuddet har gått for Integra UNG

Styret i Integra ønsker å styrke bransjeforeningen ved å etablere et eget forum for de yngre ansatte i medlemsbedriftene. – Målsetningen er å få de unge mer engasjert i utviklingen av egen bransje, innen fag og næringspolitikk. I tillegg tror vi at de unge vil fremme andre saker som vi andre “etablerte” lett overser, sier daglig leder i Integra, Erik Pilgaard.

0

Meld inn din kandidat
– Vi oppfordret medlemsbedriftene til å melde inn unge, engasjerte kandidater fra sin bedrift og fikk veldig positiv respons. Kandidater fra bedrifter som Siemens, Goodtech, GK, Smart Elektro, VisionTech, Leithe & Christiansen og HS:Vagle har meldt inn sine ansatte. Det er fortsatt plass til noen flere, så meld gjerne inn din kandidat, sier en smilende Pilgaard. 

2 – 3 møter i året
Tanken er å arrengere 2 til 3 medlemsmøter i året spesielt rettet mot de unge.
Integra UNG vil selv definere sine saker og sin møteform. På det første møtet ble deltagerene litt mer kjent med hverandre og presentert for Integras fanesaker. Alle fikk komme med innspill og forventinger til Integra UNG og en samlet gjeng så frem til neste samling