Tom Erik Bakkene i Honewell Norge.

– Første opplæring av eu.bac-systeminspektører

CentraLine:

0

Han sier at CentraLine oppfordrer systemintegratorer og konsulenter i Norge til å lære seg hvordan man kan kontrollere byggautomasjonsteknologien som er innstallert i et bygg.

– Mange steder er det installert byggautomasjon og SD-anlegg. Men hvordan fungerer dette i praksis? undrer Bakkene og har sett for mange tilfeller av dårlig funksjonalitet.

-Man må alltid spørre seg om alt er optimalt justert, med de riktige funksjoner implementert. Og om de virker, sier han.  Ikke minst: Hva mangler og hva skal til for å få det optimalt?

Tom Erik Bakkene har fått en av Europas mest kjente fagfolk på området, tyske Hannes Lütz, produktsjef for CentraLine hos Honeywell til å skrive en grundig fagartikkel for ITBaktuelt.

-Artikkelen forklarer hvordan Honeywell via sin partnerkanal CentraLine nå tilbyr 100 prosent objektiv og faglig korrekt opplæring og ikke minst verktøy, basert på EU-Normen NS-EN 15232, forklarer Bakkene.  Artikkelen forklarer også hva fordelen er med slik sertifisering og hvordan den til syvende og sist hjelper alle parter til å sette fokus på byggautomasjon, sier han.

Les fagartikkelen CentraLine organiserer den første opplæringen av eu.bac-systeminspektører for Sedical, Honeywells partner i Spania