Tom Bratlie (47) på plass i Entra ASA.

Ny kommunikasjonsdirektør i Entra

Tom Bratlie

0

Bratlie var kommunikasjonsdirektør i Norske Skog fra 2006 til 2010 og deretter kommunikasjonsdirektør og medlem av konsernledelsen i oljeselskapet DNO. De siste to årene har han arbeidet som rådgiver.

 

– Med Tom Bratlie på laget har vi fått en svært erfaren kommunikasjonsdirektør med solid bakgrunn fra børsnoterte selskap. Jeg ser frem til å samarbeide med Tom i den videre utviklingen av Entra som et av landets ledende eiendomsselskap, sier fungerende administrerende direktør Arve Regland.

 

– Utvikling, drift og forvaltning av eiendom engasjerer og er viktig for svært mange mennesker og bedrifter. Entra eier en av Norges største eiendomsporteføljer. Jeg gleder meg stort til å jobbe sammen med nye kolleger med den videre utviklingen av selskapet, sier Tom Bratlie.

 

Tom Bratlie tiltrer umiddelbart. Han blir medlem av konsernledelsen og vil rapportere til administrerende direktør.