Caverion-gjeng klar for komplett Sogndal-jobb.

Komplett pakke for studenter i Sogndal

Caverion:

0

Caverion har signert kontrakten med entreprenør Veidekke for å levere alle tekniske byggesystemer for de seks nye studentboligblokkene i Sogndal.

Byggherre for boligblokkene er Studentsamskipnaden Sogn og Fjordane. Med 150 hybler og parkeringshus for 180 biler, utgjøre det totale arealet 8 000 kvadratmeter.

Avdelingsleder i Veidekke Entreprenør AS distrikt Sogn og Fjordane, Svein Even Dale, sier de valgte Caverion fordi tverrfaglighet er viktig.

– Det følger store fordeler med å engasjere en teknisk totalentreprenør som kan levere alle fagene. For oss som kunde minsker dette risiko, og sparer oss tid og penger da vi kun trenger å forholde oss til et kontaktpunkt hos Caverion for alle tekniske fag.  En annen viktig fordel er at en teknisk totalentreprenør fjerner grensesnittene mellom fagene, slik at ingenting faller mellom stolene.

Bent Vikøren, leder i Caverion avd. Sogndal synes det er flott at de studentboligene blir satt opp av aktører med lokal tilstedeværelse.

– Denne kontrakten er flott for lokalsamfunnet, ikke bare får Sogndal 150 nye og toppmoderne studenthybler, som kan lokke flere studenter til distriktet, men det bidrar også til å sikre lokale arbeidsplasser.

Elektro og ventilasjon vil bli utført av Caverions avdeling i Førde.

– Det er en stor fordel for Caverion at vi har tilstedeværelse på over 50 steder i Norge, sier Vikøren.

Caverion har 24 medarbeidere i Sogndal, inkludert tre lærlinger på rør, og to på elektro. På landsbasis har Caverion 3 000 medarbeidere, og i underkant av 400 lærlinger, fordelt på alle tekniske fag.

Caverions arbeid med de nye studentboligene har allerede startet, og vil være ferdig i juli 2016.