Student Hans Henrik Holck (i midten): Morsomt at Statsbygg stelte i stand en hel dag med aktiviteter for meg. Foto Statsbygg

Forvalter for en dag

Studentdrøm:

0

Holcks portefølje for dagen innebar kongelige og kulturhistoriske bygninger, og Hans Henrik fikk blant annet presentert Slottsplass-prosjektet som ble ferdigstilt i 2013.I tillegg fikk han være med på befaring på ærverdige Oscarshalls gartneriområde, hvor rehabilitering starter i år.  

– Jeg har møtt mange hyggelige folk i Statsbygg, og det har vært en veldig fin dag!, sier Hans Henrik.

– Det er morsomt at Statsbygg stelte i stand en hel dag med aktiviteter for meg.

I tillegg til befaring og presentasjon av prosjekter, fikk Holck også være med på en tilbudsåpning på en anbudskonkurranse.

–  Jeg lærte mye av å få være med på tilbudsåpningen, som gjaldt en rammeavtale angående inneklima. Det ga meg følelsen av å være på jobb på ordentlig, så det synes jeg var veldig fint, sier Hans Henrik.  – Det beste med denne dagen har vært muligheten til å se de konkrete arbeidsoppgavene jobben som forvalter fører med seg.

Forvaltningssjef Vive var også strålende fornøyd med dagen. – Det har vært veldig spennende dag, og jeg er overbevist om at Hans Henrik har en lys fremtid i eiendomsbransjen.

– Ved å gjennomføre «Forvalter for en dag» ønsker vi å vise en student hvor spennende det kan være å jobbe hos oss, sier HR-rådgiver Birgitte Pettersen i Statsbygg.

– Vi håper dagen har gitt mersmak, og at den har vært et velkomment avbrekk i en student – hverdag som kan dreie seg om mye teori. 

Dette er det andre året Statsbygg inviterer en student til en slik dag.

– Denne idéen ble spilt inn til oss av tidligere Summer Interns, sier Pettersen.

– Vi har holdt konkurranser i forbindelse med karrieredager, og mener denne premien kan gi studentene et innblikk i vår hverdag. I tillegg synes vi det er spennende å knytte kontakter med studenter på denne måten.