Konferansen vil ha fokus på riktig energibruk og miljøavtrykk - prosjekt og drift. Illustrasjon: ITBaktuelt.

– Kun få seter igjen før dørene stenges!

-Er du et engasjert menneske som jobber med eiendomsutvikling og drift, prosjektledelse, drift av komplekse bygninger, rådgivning eller med leveranse av de tekniske løsningene? Da er du sikkert interessert i å gjøre det riktig med en gang, fastslår Arne Eggen i Integra.

0

Stedet er da Grand Hotell i Oslo neste uke, presiserer han, nærmere bestemt 11. juni hvor konferansen ”Riktig med en gang” blir holdt.

-Joda, påmeldingene strømmer på sier han, og tror etternølere vil få problemer med å få plass, selv om det en ”ledige seter” igjen, før dørene stenges.

Han forteller at Integra er sterkt engasjert i dette, fordi «Riktig med en gang» innebærer, riktig energiforbruk og miljøavtrykk, riktig inneklima, komfort og sikkerhet og riktig spesifisert.

-Da blir det riktig prosjektert, riktig levert og riktig tatt i bruk før det til slutt er i riktig drift, sier han.

– Hva får deltakerne ut av dagen?

-Det blir fokus på riktig energibruk og miljøavtrykk – prosjekt og drift. Så kommer vi inn på finansieringsmodeller for grønne investeringer og riktig drift og inneklima, metoder og kompetanse, svarer Eggen.

I tillegg blir det fokus på innovasjon, det vil si riktig med en gang-metoder.

-Så må vi ikke glemme at det blir god anledning til å møte mange markedsaktører, poengterer Eggen og frister til slutt med litt gladjazz, god mat og godt drikke.

Han nevner foredragsholdere som Isak Oksvold i Aspelin Ramm, Roar Johannesen i GK, Arne Førland-Larsen i AsplanViak, Carl Henrik Borchsenius i Norsk Eiendom, Anders Solem og Øyvind Moe i  Enova.

-Også Marit Sæter i Standard Norge, Tor I Hoel i ÅF Advansia, Anders Nohre-Walldén i NGBC, Tom Christiansen i Siemens, Nariman Fakhraee i Schneider Electric, Erik A. Hammer i Grønn Byggallianse, Roy Frivoll i Avantor og Roy Vraalsen i Entra Eiendom har mye på hjertet. Det hele styres med trygg hånd av konferansier Ingebjørg Foss fra Siemens AS, og hun representerer også Integra UNG, forteller han.

-Foredragsholderne er alle engasjerte personligheter fra bransjen med bred erfaring og har et sterkt ønske om å bidra til å gjøre byggesaker mer «Riktig med en gang», avslutter Arne Eggen og kommer med utfordringen:

Meld deg på – bli en del i en positiv utvikling i byggebransjen!