Thorbjørn Solberg begynte 1.juni i Schneider Electric som System & Architecture Engineer.

Sterkere på trådløs bygg-automatisering

Schneider Electric:

0

Han har ansvar for produktserien SmartStruxure Lite, Schneider Electrics trådløse og integrerte styresystem som er spesielt egnet for rehabilitering av eksisterende bygg.

Solberg (25 år) er bachelor i automatiseringsteknikk fra Høgskolen i Ålesund. Han er oppvokst på Linderud i Oslo og har utført læretid samt arbeidet som elektriker hos installatørfirmaet Økern Elektriske AS. Han har også bakgrunn fra ett år i Kystvakten som skipselektriker, røykdykker og artillerist.

– Jeg gleder meg til å bli en del av Schneider Electric. Jeg ser frem til å vokse videre i et selskap som har mye å by på innen mitt fagområde og mener jeg kan bidra til produktutvikling med min programmeringskompetanse og systemforståelse.