Arne Baumann. Foto: OBOS

Arne Baumann ny konserndirektør for boligutvikling

OBOS:

0

Denne rollen er ikke ukjent for Baumann. Han har jobbet i OBOS siden 2002 og ledet boligdivisjonen fra 2005 til 2011, før han i 2012 ble konserndirektør for næringseiendom og administrerende direktør for OBOS Forretningsbygg AS.

– Det blir spennende å komme tilbake til boligmiljøet igjen. Mye har skjedd de siste årene, og divisjonen jeg kommer tilbake til nå er en annen enn da jeg ledet den forrige gang. Jeg gleder meg til å ta fatt på utviklingen av hele boligporteføljen til OBOS i alle våre regioner, inkludert Fornebulandet og Block Watne i Norge og Sverige, og til å fortsette den gode utviklingen forgjengeren min har stått for, sier Baumann.

Konsernsjef Martin Mæland peker på Baumanns brede erfaring som svært viktig for valget.

– Arne Baumann kommer nå tilbake til en divisjon som, inkludert BWG, er to til tre ganger større enn den var da han gikk over til OBOS Forretningsbygg. Han har bred erfaring fra boligutvikling og eiendomsutvikling generelt og er derfor særs godt egnet til å lede boligdivisjonen til OBOS. Mange av våre prosjekter må karakteriseres som byutvikling. Da er det viktig at man behersker alt innen eiendomsutvikling. Det gjør Arne Baumann, sier Mæland.