Illustrasjonsfoto.

Vil finne boligens beste Petter Smart

Svensk magasin:

0

På sin hjemmeside etterlyser de personer som har bygget egne løsninger for et smart hjem. Magasinet vil at folk skal dele ideene og løsningene, og dermed kunne vise opp ”Sveriges smartaste hem”.
 

Det prates mye om det smarte, oppkoblete hjemmet, skriver magasinet som mener at for mange av leserne er det langt mer enn bare snakk. Det skrus og konstrueres som aldri før, og redaksjonen blir ofte overrasket over de avanserte løsningene som leserne utvikler.
 
Blant annet vises det til Hans-Olof Nilsson som gjennom tre år jobbet med å gjøre sitt nybygde lavenergihus helt uavhengig av strømnettet.
 
Det letes ikke bare etter energiideer, men også smarte løsninger for overvakning, oppkobling, hifi, belysning eller kanskje et spenstig vanningssystem for haven. Eller noe helt annet, som Ny Teknik legger til.
 
Det er satt opp beskrivelse av hvordan man deltar, og et regelsett for konkurransen.
 
Frist for deltagelse er 31. august, men det står ingenting om nordmenn kan blande seg inn i konkurransen. Men kjenner man svensker rett, så er det helt sikkert ”bara trevligt” om man kommer opp med løsninger selv om det er utenfor konkurranse.
 
Konkurransen kan også følges med emneknaggen #sverigessmartastehem og på Facebook
 
Les alt på det svenske magasinet Ny Teknik