Schneider Electric har ansatt ny salgsspesialist KNX

Ny medarbeider

0

Hans lange arbeidserfaring som tekniker innen byggautomasjon, brannvarsling, tyverisikring og adgangskontroll danner en solid bakgrunn for hans nye ansvarsområder i Schneider Electric.

Han kommer til Schneider Electric fra installatørfirmaet OneCo, som er aktiv innen markedssegmentene offshore, mekanisk industri og bygg. De senere årene har han fokusert på salg, programmering, idriftssetting, feilsøking og service på KNX-anlegg. Han har blant annet stått for idriftssettelsen av KNX-anlegget på Universitetet i Agder, hvor han for øvrig også jobbet som sikkerhetsleder.

– Jeg ser frem til å utvikle meg videre i et solid selskap som Schneider Electric, i et spennende, internasjonalt fagmiljø som kan levere helhetlige energiløsninger for de fleste markedssegmentene, uttaler Tronstad.