Illustrasjonsfoto

GK samler elektro i ett selskap

Effektiviserer:

0

Siden oppstarten av GK Elektro høsten 2014 har GK kjøpt selskapene Ing. Hans Pedersen AS, Trondheim Elektro AS og Økern Elektriske AS.

Nå skal de tre datterselskapene fusjoneres inn i GK Elektro AS. Trondheim Elektro AS og Økern Elektriske AS fusjoneres inn 1. oktober, mens Ing. Hans Pedersen AS ikler seg arbeidsklær fra GK Elektro fra 1. november.

– Bakgrunnen for fusjonen er et ønske om å effektivisere driften og samle all elektrovirksomhet i samme selskap, forteller prosjektsjef for fusjonen, Jan Erlend Innselset i GK Elektro AS.

Etter fusjonen teller GK Elektro over 250 ansatte. I Trondheim Elektro er de allerede på plass i samme lokaler som GK Elektro og GK Rør.

– Vi i Trondheim Elektro følte at det ble stadig mer utfordrende å få tid til å tilfredsstille administrative krav til dokumentasjon, tilbud og lignende. Vi ønsker ikke at dette skal gå utover oppfølging av kunder og montører. Ved å komme inn i GK får vi flere å spille på lag med, sier daglig leder i Trondheim Elektro, Roger Wold.

GK Elektro er et selskap i GK-konsernet, en totalteknisk entreprenør som siden etableringen i 1964 har hatt en dynamisk vekst til dagens ca. 2200 ansatte og med en omsetning på i overkant av fire milliarder kroner. Konsernet er til stede i Norge, Sverige og Danmark, og leverer tjenester innen fagene ventilasjon, byggautomasjon, kuldeteknikk, rør og elektro.

– Med alle elektroselskapene samlet har vi større kapasitet til å svare opp kundenes ønsker og forventninger og har ressurser til å følge opp og kvalitetssikre alle våre prosjekter, sier administrerende direktør Even Leira i GK Elektro AS.

Fusjonen vil ikke påvirke inngåtte avtaler, og kunder kan fortsatte benytte sine kjente kontaktpunkter inn i selskapet.