Grønn Byggallianse med studietur til avanserte bygg i Østerrike

Fortsatt plass:

0

Under en studietur via Sveist til Østerrike, arrangert av Grønn Byggallianse, vil man se på lavenergibygninger, energieffektiv teknologi, miljøklassifisering av bygg og energiproduksjon i bygget. Hovedfokus vil være forenkling av tekniske anlegg i bygg.

Målgruppe for turen er utbyggere, planleggere, entreprenører og arkitekter.

Programmet for turen lages i samarbeid med arkitektfirma Baumschlager Eberle.

Det vil bli litt informasjon om flere spennende prosjekter og man vil befare både næringsbygg og skolebygg.

Blant annet skal man besøke hovedkontoret til Illwerke Zentrum Montafon (IZM) i Østerrike. Arkitekt er Hermann Kaufmann. Bygget ble ferdigstilt i 2012 og er verdens største kontorbygg kontorbygg med tre-hybridkonstruksjon.

2226-bygget i Lustenau i Østerrike. Bygget er designet av Baumschlager Eberle. 2226 referer til komfortkravet i bygget der temperaturen ligger mellom 22 og 26 grader. Dette oppnås uten mekanisk oppvarming, kjøling eller ventilasjon.

Hauptschule Klaus, arkitekt Dietrich Untertrifaller Architekten en skole for fremtiden med prefabrikerte treelementer. Bygget er et passivhus med gode rom hvor dagslyset kommer godt inn.

Det er fortsatt plass oppgir Grønn Byggallianse. Mer informasjon her.

Foto under 2226-bygget i Lustenau i Østerrike:

Foto under Hauptschule Klaus i Østerrike: