Lean på full fart inn i byggebransjen

Ønsker bedre orden:

0

Dette mener Lean Construction Norge som arrangerer nettverksmøte 19. oktober, i Oslo.

Arkitektene har også fått opp øynene for Lean. -Lean prosjektering bør være viktig for arkitektene», sier Egil Skavang. Arkitektene har stor nytte av å sette seg inn i og skaffe seg innflytelse over hva som menes med Lean i prosjektering.

Flere av de store entreprenørene, med Veidekke, Kruse Smith og Skanska i spissen, sammen med Statsbygg praktiserer nå dette i større og mindre grad og dette seminaret er ment å øke arkitektene og rådgivernes kunnskap omkring dette temaet. Seminaret arrangeres i forbindelse med en av samlingene i det nye kurset i Prosjekteringsledelse som holdes i regi av NTNU, og som gir anledning til treff mellom kursdeltagere og andre bransjefolk.

Agendaen er denne dagen:
Waste in design og Involverende Planlegging i Prosjektering (INPRO) v/Bo Terje Kalsaas fra Universitetet i Agder og Vegard Knotten fra NTNU/Veidekke.

Erfaringer med lean prosjektering i prosjektet Kunsthøyskolen i Bergen, v/Alexander Svien fra Statsbygg. Til slutt blir det kommentarer og diskusjon.

Arrangementet er åpent og gratis for alle, men medlemmer av Arkitektbedriftene har fortrinnsrett. Påmelding innen 16. oktober kl. 1200 ved å klikke påmeldingsknappen.