Møteplass for ITB Brukerforum i Trondheim: KLP Miljøbygget iProf. Brochs gt. 2.

Dyptpløyende ITB Brukerforum Trondheim

12. november:

0

Grønn Byggallianse og Integra – Foreningen for tekniske systemintegratorer inviterer til nytt frokostmøte. Vertskap for dagen er KLP – Møtested er Prof. Brochs gt. 2 (Miljøbygget).

Grønn Byggallianse og Integra synes det viktig å samle sentrale aktører i Trondheim innenfor eiendomsutvikling og drift, private så vel som offentlige aktører, deres rådgivere, prosjektledere og leverandører av tekniske løsninger.

ITB Brukerforum – er møteplassen hvor deltagerne deler kunnskap og kompetanse – møteplassen hvor metoder og virkemidler for hvordan oppnå ”Mer funksjonalitet pr. krone” står i fokus – en uformell møteplass hvor hindringer og barrierer belyses og ryddes av veien – hvor gode metoder og suksesser formidles – hvor vi sammen søker å få det til «Riktig med en gang».

På møtet blir det flere faglige innslag om ITB og erfaringer fra byggeprosjekter og engasjerte diskusjoner.

Dagen starter med frokost fra kl. 08.00, og en halvtime senere  fokus på Børsa skole –  erfaringer fra planleggingen, byggingen og overleveringen – om å være i forkant. Man tar opp litt om prosjektet – litt om forventningene – litt om organiseringen – litt fra kravspesifikasjon.

Videre hvordan systemintegrasjon, testing og ferdigstillelse ble løst, og til slutt litt om overtakelse, forventningene til driften og erfaringen så langt – litt om hva som bør gjøres annerledes neste gang. Eskil Solberg og Thomas Stenvoll i Skanska Tekniske Entrepriser AS og Kenneth Heimdal i HR Prosjekt AS er fagpersonene som har denne delen av møtet.

Deretter blir det en gjennomgang rundt erfaring med ITB i drift i Prof. Brochs gt. 2 (Miljøbygget) – ble det slik vi forventet? Dette ivaretas av Ulf Haugen fra KLP.

Til slutt vil Erik A. Hammer, Grønn Byggallianse og Arne Eggen, Integra gå igjennom prøvedrift og verifikasjon – veien mot «Riktig med en gang». Møtet er slutt kl. 11:00.

Kontaktperson hos KLP er Ingunn Guldseth.

Påmelding til både frokostmøte og kurset nedenfor sendes til arne.eggen@norskteknologi.no merkes henholdsvis «ITB Brukerforum Trondheim» og «ITB kurs Trondheim»

Det blir hold kurs i NS 3935 – Integrerte tekniske bygningsinstallasjoner (ITB) – Prosjektering, utførelse og idriftsettelse – samme dag og i samme lokaler som ITB Brukerforum, fra 12oo -14oo. Kursinstruktør er Erik A. Hammer.

Det tas forbehold om at det blir flere enn 10 deltagere. Kurset er kostnadsplikt og blir fakturert med kr 1.200,- pr deltager.