47 deltakere på ITB Brukerforum i Oslo som ville høre om hvordan det ble gjort under utbyggingen av Barcode Bjørvika. Foto: Erik Pilgaard.

Grundig gjennomgang av utbyggingen Barcode Bjørvika

ITB Brukerforum i Oslo:

0

Grønn Byggallianse og Integra – Foreningen for tekniske systemintegratorer inviterte til nytt frokostmøte, denne gangen i Oslo, og vertskap for dagen var DNB Næringseiendom.

Arrangørene samlet 47 deltakere fra viktige aktører i Oslo innenfor eiendomsutvikling og drift, private så vel som offentlige aktører, deres rådgivere, prosjektledere og leverandører av tekniske løsninger.

Programmets tema var Barcode Bjørvika –  erfaringer fra planleggingen, byggingen og fra noe tids drift. Øystein Ylvisåker i Oslo S Utvikling snakket litt om prosjektet, Åge Nylehn i Vedal Prosjekt tok for seg integrasjon, testing og ferdigstillelse og Erlend K. Simonsen i DNB Næringseiendom kom inn på overtakelse, drift og evaluering.

ITB Brukerforum – er møteplassen hvor deltagerne deler kunnskap og kompetanse – møteplassen hvor metoder og virkemidler for hvordan oppnå ”Mer funksjonalitet pr. krone” står i fokus – en uformell møteplass hvor hindringer og barrierer belyses og ryddes av veien – hvor gode metoder og suksesser formidles – hvor vi sammen søker å få det til «Riktig med en gang».

Møtet ble avsluttet av Erik A. Hammer og Arne Eggen tok opp temaet Prøvedrift og verifikasjon, veien mot «Riktig med en gang» ved.

ITB Brukerforum vil bli arrangert i Trondheim 12. november med tema Børsa skole –  erfaringer fra planleggingen, byggingen og overleveringen – om å være i forkant, forventninger, organisering, systemintegrasjon, testing og ferdigstillelse og mer. Det blir også en sekvens med errfaring med ITB i drift i Prof. Brochs gt. 2 (Miljøbygget) – ble det slik vi forventet?

I Østfold er det ITB Brukerforum den 24. november med tema Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg, rehabilitering og full drift.

Nå er planene i gang for møtevirksomhet i 2016 man sikter inn på to møter i henholdsvis Oslo,  Bergen, Trondheim og i Østfold

På hver samling satses det på å presentere erfaringer fra prosjekter, litt om nyttige verktøy og dagsaktuelle ITB temaer m.m.

 

Klikk på bildet for å få stort format.