Godt Nytt År – og på´n igjen i en spennende hverdag

2016:

0

Omstillinger kan være av det gode, ikke minst for videreutvikling og nytenkning.

ITBaktuelt ble dannet for nær ett år siden, nettopp fordi hele byggebransjen jobber mer enn noen gang med videreutvikling og nytenkning. Dette er kanskje den bransjen i Norge som nå tar de største skrittene til forandring. En konservativ bransje som setter opp farten og har sterk vilje til fornyelse.

Dette ser vi av interessen for ITBaktuelt. Nettstedet åpnet 1. februar 2015. Å starte opp et nytt nyhetsmagasin på internett i dag, i det mangesidige landskapet som er i vår tid, er hardt arbeid for å bli synlig. Da gjelder det å finne sin egen stil som treffer. Inspirasjonen var reaksjoner som at; ”Dette er på tide!”, ”Dette trenger vi”…

Vi har lært mye i 2015, og har ambisjoner om videre fart i 2016. ITBaktuelt har godt besøk, mange lesere. Enkelte artikler er lest nær 4000-6000 ganger. Dette viser at vi er på rett vei.

En takk til leserne som stadig kommer tilbake til ITBaktuelt for å finne nytt innen bransjen, lese våre matnyttige artikler, og følge med hva som skjer innen byggautomasjon, energieffektivisering og nærliggende områder.

Vi skal leve opp til de forventningene du som leser har, også i 2016. I mellomtiden ønsker vi alle et riktig godt nytt år, og hører gjerne fra deg hva du enn har på hjertet!

Godt Nytt ÅR!

Per Henriksen
redaktør
per@itbaktuelt.no