Merethe Danielsen, ny direktør for entreprenørvirksomheten i Firesafe.

Tar med erfaring fra bolig og eiendomsutvikling til brannsikring

Ny sjef i Firesafe:

0

Danielsen er utdannet siviløkonom fra BI, med tilleggsutdannelse fra NTNU og Stockholm School of Economics.

Hun kommer fra stillingen som regionsjef for NCC Bolig, og har tidligere jobbet med prosjekt- og eiendomsutvikling i Boligbygg, Oslo kommune. Hun vil inngå i Firesafes ledergruppe.

Firesafe er totalleverandør innen brannsikring med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. I Norge har Firesafe avdelinger i de fleste store byene samt flere samarbeidspartnere. Markedsområdene er bygg, offshore og tunnel. Hovedkontoret er på Robsrud i Lørenskog.

Firesafe har blant annet sentral godkjenning for prosjektering og kontroll brannkonsept i tiltaksklasse 3, samt overordnet ansvar utførelse av bygninger i tiltaksklasse 2. Firesafe omsetter for cirka 500 millioner kroner og har 500 ansatte.