Illustrasjonsfoto fra GK Inneklima.

Med nytt navn viderefører GK Inneklima jakten på stadig smartere løsninger

Navnebytte:

0

Dermed tilbyr GK alle fag som skal til for å skape godt inneklima. For å markere vår fagbredde endrer vi navn til GK Inneklima AS, skriver selskapet i en pressemelding.

Med GK Inneklima AS, GK Elektro AS og GK Rør AS får du alt på ett sted. Vi tar ansvar for alt av teknikk i bygget – gjennom hele byggets levetid.

Under nytt navn fortsetter GK Inneklima AS jakten på stadig smartere løsninger. Vårt mål er fortsatt å skape et godt innemiljø på en energieffektiv måte.

– Vi har vært, og vil alltid være, brennende opptatt av godt innemiljø. Dette ønsker vi å markere også gjennom selskapsnavnet GK Inneklima. Fagene vil fremdeles være ventilasjon, kulde og byggautomasjon som i dag, sier administrerende direktør i GK Inneklima, Eivind Sælen.

Dette er kun et rent navnebytte og vil ikke påvirke noen andre forhold i det forretningsmessige. Selskapets organisasjonsnummer og kontaktdetaljer forblir uendret.

GK er Nordens ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer løsninger for nye- og eksisterende næringsbygg. Selskapet har siden etableringen i 1964 hatt en dynamisk vekst – til dagens ca. 2400 ansatte, med en omsetning på i overkant av 4 milliarder kroner. Vi er til stede lokalt i hele Norge, Sverige og Danmark.