Magnus Meyer, administrerende direktør i WSP i Norden (t.v.) og Knut Jonny Johansen, administrerende direktør i WSP Norge.

– Nå er det full integrasjon og vi heter WSP Norge

Exit Faveo:

0

Navnebyttet kommer i forbindelse med at WSP den 01.07.2015 overtok samtlige aksjer i Faveo Prosjektledelse AS. Gjennom integreringen og navnebyttet blir Faveo Prosjektledelse en del av det verdensomspennende selskapet, med 500 kontorer og over 32 000 medarbeidere i 39 land.

– WSP Norge kommer til å opprettholde sin sterke lokale tilstedeværelse og tilby de samme tjenestene som før. Samtidig får vi tilgang til kompetanse og kapasitet fra en global ressursbase som vil gjøre oss enda bedre rustet til å støtte våre oppdragsgivere. Vi vil kunne tilby den beste ekspertise i alle faser av et prosjektløp, sier Knut Jonny Johansen, administrerende direktør i WSP Norge.

Oppkjøpet i fjor var et ledd i WSP sin vekststrategi og gjør at selskapet nå er ledende på prosjektledelse og tilhørende rådgivning innen bygg- og anleggsbransjen i Norden.

– WSP Norge skal skape fantastiske muligheter, både internt for våre ansatte og eksternt for våre kunder og samarbeidspartnere. Som en del av WSP skal vi ta profesjonell prosjektledelse til et nytt nivå, sier Knut Jonny Johansen, i en pressemelding.

WSP-gruppen er notert på Torontobørsen. WSP er et av verdens ledende konsulentselskaper innen analyse og teknisk rådgivning.

Faveos svenske virksomhet ble fra 1. januar integrert i WSP Sverige, en veletablert virksomhet med omkring 3200 ansatte og en omsetning på 2,8 milliarder svenske kroner i 2014.