Proxll går inn for grønnere profil og kun LED-armaturer i sine nødlys. Fotomontering: ITBaktuelt

Flytter sortimentet over på kun LED-armaturer

Nødlys:

0

Proxll AS har inngått distributøravtale med en ny leverandør på nødlys og gjør dermed endringer i sortimentet i kategorien standard- og selvtestarmaturer.

Fra 8 W lysrør til LED. I forbindelse med videreutvikling av sortiment på nødlys har Proxll inngått avtale med nødlysprodusenten AWEX for distribusjon av nødlys i standard- og selvtestsegmentet. Dette medfører også at enkelte armaturer som tidligere har vært i sortimentet nå byttes ut.

– Vi har valgt ut et sortiment med god kvalitet og konkurransedyktige priser. I tillegg ønsker vi nå å flytte sortimentet utelukkende over på LED-armaturer, hovedsakelig med selvtestfunksjon, og tilbyr dette i alle priskategorier, sier produktsjef nødlys Pål Ellingsen.

– Dette underbygger også vår grønne profil, uttaler Ellingsen.

Samtidig som Proxll bytter ut sortimentet på enkeltående armaturer videreføres produktsortimentet innen sentraliserte og trådløse systemer.

– Vi tilbyr fortsatt hele sortimentet fra den tyske produsenten Ropag når det gjelder armaturer for sentraliserte og trådløse systemer, sier Ellingsen.

De nye produktene er tilgjengelig fra januar 2016.

Proxll AS har 30 års erfaring innen nødlys og nødlyssystemer og fører et bredt spekter med løsninger, tilpasset alle typer bygg, med fokus på fleksibilitet og holdbarhet.