Nye kontrollreleer der driftsstabiliet er viktig

Overvåkning:

0

Med de nye kontrollreleene ZelioTM RM22 (22,5 mm) og RM35 (35 mm) tilbyr Schneider Electric nye funksjoner som dekker spesielle overvåkningsbehov for kraner, heiser, pumper eller lysinstallasjoner, hvor driftsstabilitet er viktig.

Alle kontrollreleene har justeringsskruer med LED bakgrunnsbelysning forenkel endring og avlesing av innstillingen, selv i støvete eller mørke omgivelser. En innebygd testknapp gjør testing og sjekk enkelt, og sparer verdifull tid for montøren.

Brukervennligheten til tidligere Zelio-serier er videreført, og du får tilgang til produktdata og manualer på smarttelefonen din via QR-koden på siden av releet. Her finner du også koblingsskjema trykt direkte på produktet.

Zelio RM22 og RM35-serien kommer med en lang rekke internasjonale sertifikater, heriblant UL, CSA, GL, RCM, EAC, CCC, CE, RoHS og China ROHS.

I en pressemelding fremhever selskapet noen hovedfordeler, slik som enkelt design, robust konstruksjon, måling av fasefølge, fasebrudd, spenning, strøm og nivåmåling, utvidet driftstemperatur fra -20°C til +60°C (ved 50 Hz), immun mot transienter opp til 4 kV (i overensstemmelse med IEC61000-4-5), ekte RMS-måling som sikrer immunitet mot EMC og mulighet for plombering av kontrollreleet med et IP50-frontdeksel.