Avdelingsleder Roar Kjøsen (t.v.) er godt fornøyd med å få Henrik Uvsløkk med på laget i Trondheim.

– Flere krefter inn i et marked som utvikler seg i raskt tempo

Trondheim:

0

Novema kulde sin avdeling i Trondheim vokser. For å kunne håndtere den økende oppdragsmengden har kuldeleverandøren ansatt Henrik Uvsløkk som ny salgsingeniør fra 1. mars.

– Vi er svært glade for å ønske Henrik velkommen på laget. Han starter som salgsingeniør i dag. Vi er et av Norges ledende produktselskaper for salg av kulde, varmepumpe og rørtekniske produkter, så vi gleder oss til å dra nytte av hans kunnskap og erfaringer i et marked som utvikler seg i raskt tempo, sier Per-Erik Wilsbeck, markedssjef i Novema kulde. 

Uvsløkk har nesten 25 år bak seg i ulike roller innen kjølefaget. Han har fagbrev i kuldemontørfaget, og innehar Tankermanns sertifikat, høyeste klasse, som kjølemaskinist. 

– Henrik har hatt ulike roller de siste 25 årene,som kjølemaskinist, inneselger, kuldetekniker, og nå sist som regionssjef i Exhausto, med ansvar for salg og support av ventilasjonsaggregater, sier Wilsbeck. 

Avdelingsleder for Novema kulde i Trondheim, Roar Kjøsen, sier at de er meget fornøyd med å ha fått en så kompetent og kunnskapsrik kollega.