En av Norges største fagmesser – et «must» for fagfolk

Eliaden:

0

Det faglige utbytte på fagmessen er satt i høysetet og dette har skapt et enormt engasjement. Med hele 70 seminarer, ulike foredrag fra tre åpne scener, åpningskonferansen med Göran Persson i spissen og stand-up show på kveldstid håper vi å skape både en sosial og faglig møteplass for hele bransjen, sier Hjelmås.

5. april arrangerer Eliaden et markedsmøte på Norges Varemesse og her er hel 130 stk. av de som jobber med markedsføring hos utstiller bedriftene påmeldt, samt en del presse. – Vi er utrolig glade for at utstillerne er med oss på laget, det er tross alt de som er nærmest til å invitere sine kunder sier markedssjef Sølvi Aasen.

Hjelmås oppfordrer alle til å gå inn på www.eliaden.no hvor seminar programmet er lagt ut. Finn din dag og hvilke fagområder som passer akkurat best for deg, så vil du få best mulig utbytte av messen. Det er laget en egen Eliade app hvor du lett kan finne den utstilleren du er på jakt etter og på Eliadens Facebook side postes det daglige oppdateringer om hva som kommer til å skje på og rundt messen.

Vi mener nå at alt ligger til rette for at Eliaden 2016 kan nå et nytt topppunkt som en faglig møteplass for alle med interesse og engasjement i bransjen. – Vi strekker oss mot 20.000 besøkende – Eliaden blir rett og slett årets «must» for fagfolk. Bli med på Eliaden – stedet for morgendagens leverandører og løsninger, oppfordrer Eliaden-sjef Svein Hjelmås.