Energiledelse og konkurransefortrinn, seminar om hvordan skissere energiforbruket i egen virksomhet.

Energiledelse kan bli det neste konkurransefortrinnet

Seminar:

0

De aller fleste bedrifter og kommuner kan spare penger på et mer effektivt energiforbruk. På seminaret viser Enova hvordan få støtte til kartlegging av næringsbygg, skriver LOS Energy om årets seminar.

Strømleverandørens nye eFlex energistyringsportal illustrerer hvordan energistyring er positivt for både miljøet og økonomien. Målet med seminaret er å gi kunnskap om energiledelse, som både styrker konkurranseevnen og lønnsomheten til virksomheten du jobber i.

Programmet for dagen er blant annet Enovas støtteprogram for næringsbygg ved Anders Alseth, Enova, systemløsning for energistyring i bygg ved Svein Bognar, LOS EnergyKundecase Møller Eiendom og kKjell Krüger, Esave AS

Energiseminaret er gratis og bedrifter kan stille med så mange man ønsker. Tips gjerne andre om energiseminaret, skriver selskapet på sin hjemmeside. Seminaret foregår på Fossekallen Restaurant & Konferansesenter i Vollsveien 13H, på Lysaker den 20. april fra kl. 8:30 til 11:30, med påfølgende lunsj.

Mer om seminaret og påmelding på LOS Energys hjemmeside