Bildet er fra arrangementet i Bergen cden 19. april. Foto: Erik Pilgaard.

I morgen er det Oslos tur til å møte Tour 2016

Riktig med en gang:

0

«Riktig med en gang Tour 2016» er et landsdekkende konferansekonsept med foredrag innenfor automatisering og tekniske installasjoner. Konferansen retter seg mot private og offentlige eiendomsselskaper, driftsselskaper, deres rådgivere og leverandører.

Konferansen ønsker å bidra til åpen dialog og mer læring med og mellom partene i byggesaker for å oppnå bærekraftige og miljøvennlige tekniske løsninger i yrkesbygg. 

– Programmet gjennomføres likt i alle byene, det vil si  det lokale innslaget med vertskapet og det lokale byggeprosjektet varier fra by til by. Dette gjør også noen av foredragsholderne, om enn med de benytter de samme presentasjonene som er foretatt av andre, forteller Arne Eggen, i Integra, en av arrangørorganisasjonene.

Også underholdningsinnslagene, sang eller musikk i starten eller på tampen av dagen er også lokalt forankret. I Trondheim var det et jentekor fra NTNU, og  i Bergen en enkel fiolin med stort trøkk. I  Oslo i morgen er det også planlagt fiolin med stort trøkk, i følge Eggen.

Han sier at antall deltagere er stigende. Hele verdikjeden er representert. I Oslo regner han med rundt 6o deltagere.

– Gruppediskusjonene så langt har vært preget av stort engasjement. Resultatene  fra disse er dokumentert og samlet inn slik at vi etter Touren vil konkludere nærmere om hva vi alle bør gjøre mer av i byggenæringen i Norge, for å få det hele «Riktig med en gang», sier Eggen.

Konferansen favner bredt med fokus på hvordan gjøre lønnsomme og bærekraftige valg rundt de tekniske bygningsinstallasjonene og er spesielt tilrettelagt for mest mulig læring, mye dialog, mer inspirasjon og aktivt bidrag fra deltagerne.

Konferansen i Oslo starter kl 09.00 og varer til kl 16.00 med påfølgende sosial sammenkomst frem til kl 18.00. Målet er at deltagerne etter konferansen drar hjem litt mer begeistret og med en klar plan «for neste mandag». Adresse; NHO, Middelthuns gate 27. Meld deg på!

Neste by er Tromsø den 25. mai på Clarion Hotel the Edge, Kaigata 6. Meld deg på!

Arrangørene er også til stede på Norges Varemesse på Eliaden 2. juni. Her presenteres oppsummering av høydepunktene fra turnéen. Det er gratis adgang på messen, men du må forhåndsregistrere deg her!