Smarthusløsninger gir komfort og redusert energiforbruk.

– Smarthusteknologi blir både enklere og lettere tilgjengelig

-Eliaden er en viktig møteplass for bransjen. Å høre installatørenes egne erfaringer og tilbakemeldinger om våre produkter er en viktig del i vårt fokus på innovasjon. Deres kommentarer gjør at vi kan utvikle nye løsninger som er tilpasset våre kunders hverdag, sier Øystein Kolberg i Eaton i Norge.

0

–  Vi lanserer stadig nye og spennende produkter som gjør smarthusteknologi både enklere og lettere tilgjengelig. Nytt av året er xComfort Smart Home Controller og smartdimmeren som dimmer alle lyskilder, inkludert LED.

-I tillegg til økt komfort, bidrar smarthusløsninger til redusert energiforbruk for sluttkunden så vel som for samfunnet forøvrig, sier Kolberg.

Blant andre nyheter som Kolberg nevner er nye skapløsninger, UPSer og smarthuskontrollere.

-Disse, samt en rekke andre smarte og energieffektive løsninger for bolig, næringsbygg og infrastruktur, blir å finne på vår stand på Eliaden, sier han.

Kolberg sier at Eatons xComfort-system det mest utbredte styringssystemet i Norge, med over 6000 anlegg i drift i næringsbygg og private hjem. Eatons stand på Eliaden vil vies de nyeste løsningene i xComfort-systemet, inkludert Smart Home Controller og Eatons nye universaldimmer tilpasset alle lampetyper.

-I tillegg til smarthusløsninger vil vi lansere vår nye strømdistribusjons- og skapløsning xEnergy under Eliaden. Det vil også bli mulighet til å se nærmere på Eatons brede utvalg av UPS-løsninger for boliger, kontor og utsatte områder, nødlys og Eatons intelligente kablingssystem SmartWire-DT, avslutter Kolberg.

Eaton er et strømstyringsselskap som hadde en omsetning på USD 20,9 milliarder i 2015. Eaton leverer energieffektive løsninger, som hjelper kunder med å håndtere elektrisk, hydraulisk og mekanisk kraft på en effektiv, sikker og bærekraftig måte. Eaton har ca. 97 000 ansatte og selger produkter til kunder i mer enn 175 land.

Eliaden er Norges største fagmesse for elektro og elektroteknikk og går av stabelen på Norges Varemesse 31. mai til 2. juni.