Ikke særlig smart å lade elbilen med vanlig husholdningskontakt, i følge produksjef Fredrik Dahle hos Proxll.

– Bruk egen hjemmelader til elbilen, av sikkerhetshensyn

Schuko-nei:

0

I en pressemelding skriver Proxll AS at de lanserer en helt ny lader for elbil, spesielt tilpasset hjemmemarkedet. Den nye laderen heter eHOME og er allerede klar for levering.

-eHOME er et produkt vi håper treffer hjemmemarkedet og dermed kan bidra til at flere velger sikker og rask lading ved å anskaffe hjemmelader til sin elbil, sier Dahle.

Pressemeldingen beskriver eHOME elbillader som et tiltalende og kompakt design med alle nødvendige funksjoner for enkel bruk og installasjon. Laderen er tilpasset både innendørs og utendørs montering og har, som alle laderne i Proxlls sortiment, innebygget varmeelement som gjør den ekstra godt rustet for nordisk klima.

Laderen kan benyttes på alle el- og plug-in hybridbiler i Mode 3. eHOME leveres med fem meter fast kabel med type 1- eller type 2-kontakt. eHOME har ellers flere funksjoner som: Enkel strøminnstilling via intern bryter, tilrettelagt for enkel av-/ på-styring, statuslys med blink-kode for feilindikasjon, enkel 3-punkts innfesting og det er ikke nødvendig med separat kabeloppheng.

Lader du med schuko-kontakten? Se bilder av den her.