Tyco vil markedsføre Zettler Profile på Eliaden. Bildet fra en annen utstilling.

Vil sjekke mulighetene i det nordiske markedet for deteksjon og varsling

Eliaden:

0

– Tyco utvikler, produserer, selger og vedlikeholder brannvarslings- og sprinklersystemer, spesialsystemer for forebygging og slukking av brann i risikosoner, kontrollpaneler for brannalarmsystemer og overvåkingssystemer. Vi gleder oss til å vise det nyeste på dette området, sier Patel, som opplyser at selskapet selger komplette løsninger over hele verden.

Han forteller at de først og fremst satser på Zettler Profile. Dette er en produktgruppe med alt fra avanserte kontrollpaneler, brannfølere og -meldere, nettverksbaserte enheter og overvåkingssystemer, til et bredt utvalg av tilbehør og hjelpemidler. 

– I Norge er vi kjent for sprinklerprodukter og brannsikringsutstyr for risikosoner. Vi skal vise det norske markedet at vi også er gode på deteksjon og varsling.

– Hvilke forventninger har dere til Eliaden?

– Vi tror deltakelsen vil styrke vår posisjon i det norske markedet, og øke bevisstheten rundt brannsikring. På Eliaden får vi også kontakt med vår målgruppe. Siden dette er en messe for hele bransjen, er det ikke noe bedre sted å presentere oss, sier Daxa Patel, Global Director of Marketing, Fire Detection & Special Hazard Products hos Tyco.