Sørlandsbadet er storbruker av energi, men har funnet en smart måte å spare strøm. Da er de også nominert til å få "Smartprisen".

Seks nominert til Sørlandets smarteste strømbruker

Energisparing:

0

Den siste måneden har LOS Energy jaktet på Sørlandets smarteste strømbruker. Nå har fagjuryen kåret de nominerte til Sørlandets Energipris 2016.

Sørlandets Energipris deles ut for andre året på rad, i to kategorier: Bedrift og offentlig. Kriteriene for å vinne er at man har et fokus på å være en smart strømbruker, at man er en pådriver for å automatisere strømsparingen og er god til å dele erfaringene fra energiprosjektene med andre. Vinnerne offentliggjøres på LOS Energidag, som arrangeres på Strand Hotel Fevik 25. mai.

Juryen i Sørlandets Energipris består av eksperter innen energiledelse, og har siste månedene jobbet med å vurdere alle de påmeldte bidragene. Jurymedlemmene er Linda Rabbe Haugen, energirådgiver i Rejlers, Torstein Thorsen Ekern, prosjektleder i Klimapartnere Agder, Helene Falch Fladmark, daglig leder i Eyde-klyngen og Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS AS.

– Alle de nominerte kan vise til imponerende resultater, og jeg håper Sørlandets Energipris kan inspirere flere til å bruke strømmen smartere, sier Anders Gaudestad i LOS AS.

I fjor vant GE Healthcare prisen i kategorien bedrift, og Lillesand kommune vant prisen i kategorien offentlig. I år er Lillesand nominert igjen.

De nominert i kategorien bedrift (i alfabetisk rekkefølge):
1.ASKO Agder
2.Eramet Kvinesdal
3.Sørlandsbadet

De nominerte i kategorien offentlig virksomhet (i alfabetisk rekkefølge:
1.Arendal Eiendom KF
2.Kristiansand kommune
3.Lillesand kommune

Du kan følge LOS Energy på Facebook og Linkedin, og gratuler de nominerte med #energipris.