Regiondirektør i WSP Per Christian Randgaard.

WSP ser store utbygginger i Drammen og åpner kontor der

Sterk vekst:

0

Konsulentselskapet WSP Norge leverer prosjektledelse og prosjektrelaterte spesialisttjenester til offentlige og private aktører innen en rekke bransjer, hovedsakelig innenfor bygg og anlegg, samferdsel, energi og industri. I dag er selskapet stasjonert utover hele landet, med kontorer i Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø og Oslo, i tillegg til en rekke mindre kontorer. Nå står Drammen for tur.

– Drammen er en by med spennende utviklingsmuligheter, og WSP har lenge hatt ambisjoner om å etablere et kontor der. Det planlagte sykehuset vil bli en viktig brikke i hele lierstrandutbyggingen, og vil bidra til stor utvikling i byen. I tillegg ser vi at det er planlagt flere større utbygginger både innen samferdsel og bygg, som tilsier at det generelt er stor aktivitet i Drammen fremover, sier regiondirektør Per Christian Randgaard.

De nye kontorene vil ligge på Union Brygge i et bygg som blant annet deles med NRK. Per Morten Kals, Thomas Holst og Hans Kristian Mangen har lang fartstid fra ulike markedsområder i Drammen og vil i samarbeid med WSP i Oslo være ansvarlige for oppstarten av det nye kontoret.

– Å samarbeide med personer som kjenner miljøet i Drammen har vært et viktig moment i oppstarten av det nye kontoret. Det å koble lokalkunnskap med det store tverrfaglige fagmiljøet vi har i WSP Norge er en løsning vi har veldig tro på at vil fungere godt, sier Per Christian.

Det nye kontoret vil være på plass 1. juni, men formell oppstart vil bli fra høsten.

– Drammen er en av de byene på Østlandet med sterkest vekst i boligbygging og næringsvekst, og vi gleder oss til å bli kjent med markedet og mulighetene der, avslutter Per Christian.