Samarbeidet mellom Galletti og Energi & Klimateknikk vil sikre Galletti en bredere representasjon i Norge enn tidligere.

Ny aktør på banen med pumper og aggregater

Italiensk:

0

Energi & Klimateknikk AS er nå enedistributør av italienske Galletti S.P.A sine produkter i Norge.

– Samarbeidet med Galletti og Energi & Klimateknikk AS vil sikre Galletti en bredere representasjon i Norge enn tidligere, sier daglig leder Øystein Neverdal.

Energi & Klimateknikk AS har som næringsstrategi å selge produkter samt bistå med prosjekteringstjenester til installatører (rør-, ventilasjon- og kuldemontører) på prosjekter.

-Mange prosjekter består i dag av totalentrepriser. De fleste større entreprenører har egne ingeniører som tar detaljprosjektering selv, men mange mindre og mellomstore entreprenører kjøper ofte inn disse tjenestene hos rådgivere eller de prosjektere selv, sier Neverdal.

Han forteller at strategien er å bidra med både produkter og hjelp til forprosjektering, slik at kunden kan prise sin entreprise så nøyaktig så mulig, og derfor være i stand til å vinne prosjekter.

-Det vil si at Energi & Klimateknikk AS som leverandør er med fra forprosjektering til overlevering, sier han.

I en pressemelding skriver Energi & Klimateknikk AS at de er et deleid selskap mellom Øystein Neverdal, og Galletti S.p.A, en italiensk produsent av HVACR produkter.  Galletti har vært på det norske markedet siden tidlig 2000 tallet. Selskapet vil også håndtere ettermarked, service og support på de produktene som er solgt i Norge frem til nå, og i tiden fremover.

Som en del av strategien bygges det nå opp et nettverk med kvalifiserte servicepartnere som kan ta oppstart, service og reklamasjonsarbeid med representasjon i hvert fylke. Energi & klimateknikk AS ble stiftet 15 april 2016.

Galletti Spa er en av Europas ledende produsenter av varmepumpe, kjølemaskiner, klimatekniske produkter som fan-coils, og luftvifter. I tillegg er Galletti Spa en del av Galletti Group som består av flere produsenter, blant annet Eneren som er en produsent av bergvarmepumper, HiRef som produserer dataromskjøling, samt spesialbygde kjøle og varmepumper, HiDew som er spesialisert produsent av avfuktingsaggregater for alle typer behov innen prosess og næringsindustri, svømmebasseng, etc. Videre  er Cetra produsent av ventilasjonsaggregater med og uten integrert varmepumpe og Tecno Refrigeration som produserer kjøle- og fryseaggregater til næringsmiddelprodusenter og matvarebutikker etc.

Energi & Klimateknikk AS representerer også disse produsentene, med unntak av dataromskjøling fra HiRef.

Bildet under: – Energi & Klimateknikk vil som leverandør være med fra forprosjektering til overlevering, sier daglig leder Øystein Neverdal.