Siri Legernes. Foto: Rambøll.

Skal lede plan- og arkitekturdivisjonen innen Samferdsel og byutvikling

Til Rambøll:

0

– Vi er veldig fornøyd med at Siri Legernes har takket ja til å jobbe sammen med oss. Hun har høy anseelse i plan- og arkitekturmiljøet, og i tillegg til at hun har lang ledererfaring er hun en dyktig arkitekt og områdeutvikler. Jeg er overbevist om at Siri vil kunne bidra til å løfte både plan- og arkitektur og hele selskapet ytterligere, sier Hilde Nordskogen, direktør for Samferdsel og byutvikling.

-Jeg gleder meg til å starte i Rambøll. Med min bakgrunn fra flere roller i bransjen og et stort faglig engasjement som planlegger, utvikler og urbanist, blir det spennende å jobbe i et stort flerfaglig miljø igjen. Målet mitt er å være en samlende leder og med stor faglig begeistring bidra til at vi i Rambøll når vår felles ambisjon – å være gode samfunnsrådgivere, sier Siri Legernes.

Legernes er utdannet sivilarkitekt med master fra NTNU, og kommer fra stillingen som daglig leder i Veum Smart City. I tillegg til mange års ledererfaring, blant annet som administrerende direktør i LINK arkitektur, konserndirektør i Skanska Norge og som direktør for RIF, har hun lang erfaring innen arkitektur og områdeutvikling.
Hun tiltrer stillingen 1. oktober 2016.