Kai Rune Aulie er ansatt som avdelingsleder ved GK Elektros nye avdeling i Asker.

– GK Elektro i Asker vil utvikle samarbeid på tvers av tekniske fag

Nyetablering:

0

​- Vi er fornøyd med å ha fått på plass Kai Rune Aulie som avdelingsleder, og ser frem til å etablere oss i Asker, sier distriktssjef for GK Elektro i Oslo, Geir Andersen.

– Avdelingen skal ha en organisk vekst, og vi er svært interessert i tips om aktuelle kandidater både som montører og funksjonærer, sier han videre.

Kai Rune Aulie kommer fra Lefdal Installasjon som daglig leder, og gleder seg veldig til å få bygge opp en egen avdeling for GK Elektro.

– GK Elektro AS er vel en av de mest spennende bedriftene å jobbe i for tiden, med tydelig vekststrategi i en «ung» organisasjon med etablerte verdier og solid kompetanse, sier han.

Han nevner tverrfaglig samarbeid med de øvrige GK-fagene som en viktig faktor for å lykkes med den nye avdelingen.

– Jeg gleder meg til å bidra til sunn vekst i nyetablert avdeling i Asker i et miljø vi kan utvikle samarbeid på tvers av tekniske fag. Jeg ser frem til det som kommer og det er godt å være med de beste, avslutter han tydelig klar for oppgaven.

Kai Rune sitter inntil videre på Miljøhuset GK på Ryen, men skal etter hvert inn i eget kontor i Solbråveien 23 hos GK Inneklima i Asker.