Schüco har i flere år hatt BIM-objekter av Schüco systemer på BIMobject® Cloud.

Med planleggingssett er det enklere å se estetiske og funksjonelle muligheter

BIM-objekter:

0

Den riktige informasjonen ligger allerede i arbeidstegningen og blir med gjennom hele byggeprosessen. I ettertid er det enkelt å finne frem informasjon om feks. hvilke produkter som er montert i bygget (FDV).

Derfor fortsetter vi kontinuerlig å utvide vårt spekter av BIM-data. Et sett for Schüco ADS 80 FR 30 branndører kommer snart, skriver Schüco i en pressemelding.

Schüco har i flere år hatt BIM-objekter av Schüco systemer på BIMobject® Cloud. Det startet med de «mest solgte» vindus, dør- og skyvesystemene, men i det siste året har biblioteket økt med flere systemer, inkludert fasadesystemer.

Nytt nå er fem nye planleggingssett av vindussystemet Schüco AWS 75 SI+ med følgende funksjonelle egenskaper: innadslående og utadslående åpning, enhet med ventilasjonsåpning, barrierefrie enhet og vippe/skyveelement. Det finnes også planleggingssett for både innadslående og utadslående dører på Schüco ADS 75 SimplySmart og ADS 90 SimplySmart-systemene.

I tillegg er det kommet et nytt sett for fasadesystemet Schüco FWS 50, som gir arkitekten en høy grad av designfrihet og variasjon når de planlegger post/riegel-fasader, skriver Schüco i pressemeldingen.

De eksisterende designmodellene for Schüco FWS 35 PD og Schüco FWS 60 CV fasadesystemer har også blitt utvidet.

Med nye planleggingssett er det enda enklere for arkitekter og utviklere å se de estetiske og funksjonelle mulighetene i produktene fra Schüco. De er like egnet for nybegynnere som viderekommende brukere av Revit og ArchiCAD programmene. Detaljert dokumentasjon er vedlagt hver designmodell.

Schüco er leverandør av vindu-, dør- og fasadesystemer av aluminium, PVC og stål. Millioner av Schüco-produkter er i bruk over hele verden og møter de høyeste kravene til design, komfort, sikkerhet og energieffektivitet.