Arbeidsvillige 16-åringer tok bussen og markedsførte sikring av drikkevann

Hordaland:

0

Guttene på kun 16 år, Alrik Frost og Joachim Olsen, fikk før sommeren førstehånds opplæring av Christof Meyer fra fabrikken (Aquis) i Sveits.

Skikkelig gøy syntes ungdommene og de hadde selvsagt ingen problemer med å sette seg inn i de unike mulighetene som ligger i å knytte flere av armaturene sammen via Wifi nettet. Dette for blant annet på større anlegg å lese av behovet for batteriskift og service.

Smart selvsagt.

Armatur Promotørene har tatt seg rundt med buss, tog og til fots i både sol og regn. Det har godt veldig greit og på veien har de fanget mang en Pokemon.

Paraplyen har vært flittig i bruk de siste ukene og demonstrasjonskoffertene litt tunge å dra på, sier de men humøret har vært på topp.

De sier det har vært skikkelig gøy og spennende. Det er ikke så mange ungdommer under 18 år som lykkes med å få en “skikkelig jobb”. Det blir jo vanligvis mye maling og gressklipping.

De håper å få muligheten igjen neste sommer og bygge videre på de erfaringer som har høstet denne sommeren.

Nå pakker de snippsekkene og skal av gårde på Dana Cup for å spille fotball og der får nok lommepengene bein å gå på.

Froster VVS AS og CONTI + inngikk tidligere i år en avtale om distribusjon i det norske markedet av hele CONTI + sitt produktsortiment.  Conti+ er tidligere Iqua. Dette blir en strategisk allianse for leveranser av teknologi til sikring av drikkevann.”

Les VVSforums tidligere artikkel: