Belimo Automation kommer begynnelsen av 2017 med en større lansering av rør og kanal sensorer. Karin Jensen og Johan Brevik i Belimo Norge ser frem til å kunne tilby sine kunder og markedet enda et nytt produktområde.

– Vi har innovative ideer og konsepter planlagt for fremtiden

Belimo Automation:

0

Belimo Automation forteller allerede nå at de utvider produktområdene sine til også å omfatte sensorer.

Leverandørens mål er å være en global markedsleder innen utvikling, produksjon og markedsføring av aktuator løsninger for styring av varme-, kjøle- og ventilasjonsanlegg.

Aktuatorer, reguleringsventiler og sensorer vil utgjøre selskapets kjernevirksomhet.

– Vi har i flere år tilbudt en rekke sensorer gjennom våre CR- romtermostater og våre ZIP temperatur og entalpi sensorer. Vi har dessuten implementert temperatursensorer i vår suksessfulle energiventil –  BELIMO EnergyValves og på slutten av 2015 innførte vi flere ultrasoniske sensorer, sier Karin Jensen, administrerende direktør i Belimo Automation Norge AS i en pressemelding.

I begynnelsen av 2017 vil vi ha en større lansering av rør- og kanalsensorer for måling av temperatur, fuktighet, trykk og luftkvalitet.

– Vi vil gradvis utvide vårt produktspekter i løpet av de neste årene – og ikke minst har vi noen veldig innovative ideer og konsepter planlagt for fremtiden. Utvalget av aktuatorer, kontrollventiler og sensorer vil gjøre oss i stand til å tilby nye løsninger som kan forenkle integreringen ute i felt, forteller Jensen.