Eivind Moen er ansatt som daglig leder i Protectakjeden.

Eivind Moen er på plass som daglig leder i Protectakjeden

Passiv brannsikring:

0

Protecta AS ble etablert tidligere i år, og på det første møtet i mai var det 22 firmaer til stede.

– Protectakjedens formål er hovedsakelig å heve seriøsiteten og kvaliteten i bransjen, med felles opplæring av montører og prosjektledere, samt bruk av de høyest sertifiserte produktene i Europa, heter det i en pressemelding.

Moen er for mange i bransjen kjent fra BFO (Brannfaglig Fellesorganisasjon), hvor han i seks år har jobbet som BFOs administrative leder med ansvar for foreningens merkantile oppgaver, inkludert medlemskontakt, kurs, konferanser osv. 

– I samme periode har han også jobbet inn mot Norges Bygg- og Eiendomsforening, og har således en grunnleggende kompetanse om faget, et stort nettverk og andre egenskaper som Protecta kommer til å få god nytte av i tiden fremover, heter det i meldingen.

– Det er en utrolig spennende jobb jeg gir meg i kast med. Det blir spennende å være del av en slik nyetablering, og jeg håper jeg kan bidra til seriøsitet og kompetanseheving i bransjen. Det kommer til å bli moro å jobbe for at de ulike medlemsbedriftene skal kunne tilbys de aller beste produktene, og for at de skal kunne utføre jobber med høy og lik kvalitet enten de har sitt virke i Tromsø eller Kristiansand, sier Moen i en kommentar.

– Vi mener vi har fått rett mann på rett plass nå når Eivind begynner som daglig leder i Protecta AS, for han har de egenskapene kjeden trenger nå i oppstartfasen. Dette kommer til å bli meget spennende, for her er det et stort potensiale, uttaler en fornøyd styreleder Karl Magnor Lilleland.