Administrerende direktør Even Leira i GK Elektro, daglig leder Tor-Kristian Steffenakk i Installatøren AS og konsernsjef Jon Valen-Sendstad i GK Konsern AS.

Installatøren AS blir nå GK Elektro

Tromsø:

0

Installatøren AS ble i november 2015 kjøpt av GK Elektro. Nå blir selskapet og de 33 ansatte GK Elektro Tromsø.

Installatøren AS har spisskompetanse på maritim elektro, og selskapet er en viktig samarbeidspartner for fiskeoppdrettsselskapet Lerøy Aurora og deres arbeid med å elektrifisere sin virksomhet både på land og på vann.

Administrerende direktør Even Leira i GK Elektro, daglig leder Tor-Kristian Steffenakk i Installatøren AS og konsernsjef Jon Valen-Sendstad i GK Konsern AS. Bakgrunnen for fusjon er at det vurderes som hensiktsmessig å samle hele elektrovirksomheten i GK i ett selskap.

– Vi har allerede sett stor effekt av å ha blitt en del av GK og ser frem til å videre bli mer integrert gjennom fusjonen, sier daglig leder i Installatøren Tor Kristian Steffenakk.

Bedriften er allerede en betydelig aktør i det lokale markedet, og kan nå i samarbeid med øvrige fag i GK tilby sine kunder et bredere spekter av tjenester innen nye og eksisterende bygg.

– Vi ser at i større grad etterspørres også internt koordinerte tekniske entrepriser. Kundene våre har etterspurt elektro, og vi er nå stolte over å kunne tilby alle tekniske fag i GK, bekrefter Børge Lund, Regionsdirektør Nord for GK Inneklima, som fra før tilbyr fagene ventilasjon, kulde, byggautomasjon, energi og rør i samarbeid med GK Rør AS.   

Installatørens kunder kan forholde seg til sine kjente kontaktpunkter i selskapet også etter fusjonen.