Nordsjø kontorpark: Arkitekt Brekke Helgeland Brekke AS. Innfelt: Salg og Markedsansvarlig i Caverion SørVest, Erling Mellemstrand, hjelper kollega og prosjektleder Thomas Midbøe under ferdigstillesen av Gullfaks-prosjektet i Stavanger tidligere i år.

Caverion med full pakke i Nordsjø Kontorpark Haugesund

Aktivitet på sørvestlandet:

0

Leveransen omfatter fagområdene varme og sanitær, ventilasjon og klimaanlegg, elektro, kjøling, automasjon, IKT, og sikkerhet. I tillegg til prosjektgjennomføring, er Caverion ansvarlig for rådgivning, design & engineering og prosjektledelse.

Andreas Poulsson Base Property, forteller at Nordsjø blir en fremtidsrettet kontorpark i Haugesund på 15.000 kvadratmeter, fordelt på fire bygg med fellesfunksjoner i første etasje og parkering i kjeller.

– Prosjektet fokuserer på synergi, effektivitet, energi, arkitektur og funksjoner. Kontorlokaler får cellekontorer, og kontorplasser i landskap langs fasade og fellesfunksjoner lagt sentralt i kjerner, sier Poulsen.

Caverions løsning KlimaTak, vil bli installert i bygningen.

– Med KlimaTak sikrer vi et fantastisk inneklima, med frisk luft og god innetemperatur. I tillegg er KlimaTak tilpasset bygget moduler, som betyr betydelige besparelser på endringer som kan oppstå i løpet av byggets livssyklus, understreker Poulsson.

Salg og Markedsansvarlig i Caverion SørVest, Erling Mellemstrand, har samarbeidet med Base flere ganger før og gleder seg til oppstart av prosjektet.

– Vi er glade for å kunne bruke vår ekspertise på livssyklusløsninger på et så spennende prosjekt, hvor moderne tekniske løsninger vil sikre at miljøbelastningen blir minimert, sier Mellemstrand.

– Her skal vi bygge for mennesker, og sørge for at vi får fornøyde brukere i et sunt bygg, avslutter han.

Caverions arbeid skal være ferdig i oktober 2017.

Bygget er tegnet av arkitekt Brekke Helgeland Brekke AS.