Oasen kjøpesenter i Fyllingsdalen.

Her jobber Norges beste driftsteam – Oasen kjøpesenter

Fyllingsdalen:

0

Oasen ble stemt frem i sterk konkurranse av en fagjury som la til grunn driftsteamet på Oasen sin evne til å være nytenkende og skape både verdi og trivsel på senteret. Deres evne til å jobbe målrettet med miljø for å redusere påvirkning av det ytre miljø er et tungtveiende argument.

− Vi er utrolig glade for å vinne denne prisen, og jeg er takknemlig på vegne av hele teamet på Oasen. Ikke minst er jeg veldig stolt av gutta på drift som jeg har visst at er best i Norge. Nå har vi diplomet som også beviser det, sier senterleder Eva Nielsen.

− Senterdriften er både limet og oljen i et kjøpesenter. God drift krever mye av enkeltpersoner, men først og fremst godt samarbeid i teamet og med leietakerne. Driftsteamet på Oasen er et foregangseksempel innenfor egen kjede og bransjen for øvrig, sier styreleder i NCSC Rolf O. Svendsen.

Det er ikke første gangen driftsapparatet til Citycon hedres, som tidligere har fått utmerkelsen Årets Grønne driftsteam for miljøarbeidet som legges ned i selskapets kjøpesentre i Norge. Begrunnelsen da var at Oasen hadde god kontroll på inneklima, aktiv oppfølging ute hos leietakere og benchmarking mellom egne sentre.