Alle løsningene innen brann, sikkerhet og byggautomatisering ved Britannia i Trondheim vil bli styrt av det nye styringssystemet Desigo CC.

Smarttelefon styrer lys, varme, ventilasjon, solavskjerming og dørlås

Hotellrom i særklasse:

0

– Det er veldig spennende at hotelleier og Hent AS som byggherre har lagt listen så høyt for styring av hotellets romløsninger. Dette setter hotellet i en særklasse. Vi er stolte av å bli valgt til å levere slike fremtidsrettede løsninger, sier salgssjef i Siemens Trondheim, Terje Løkken.

Individuell styring
Løsningene gjør at gjestene selv kan tilpasse rommet til egne ønsker for temperatur og inneklima. Samtidig vil hotellet spare energi i rommene som ikke er i bruk og dermed kunne tilpasse energiforbruk best mulig til enhver tid. Ikke minst får de besøkende en imponerende hotellopplevelse. Varme, ventilasjon, lys og solavskjerming på rommene styres enten via mobilen eller et kontrollpanel på rommet. Gjestene kan også benytte mobilen som nøkkel til rommet.

– Britannia Hotell ønsker å være et topp moderne hotell med mest mulig perfekt tilpasning for den enkelte hotellgjest. Gjestene vil nå kunne låse seg inn på rommet uten å sjekke inn i resepsjonen og frigjør tid for både besøkende og hotellet sier fagsjef for elektro i Hent AS, Per Arne Bugten.

Leverer også sikkerhetsløsninger
Hotellet vil også ha utvendig og innvendig kameraovervåkning, med diskrete innfelte kameraer. Et talevarslingsanlegg med over 800 høytalere med topp lydkvalitet bidrar til ekstra sikkerhet. Alle løsningene innen brann, sikkerhet og byggautomatisering vil bli styrt av det nye styringssystemet Desigo CC.