Kurset vil ledes av Frank Schübert fra Beckhoff Automation GmbH, som representerer BACnet Europe.

Hit inviterer NFA til kurs i BACnet i februar

Frank Schübert, Beckhoff:

0

BACnet er en åpen standard som tilbys av mange teknologileverandører, og spesielt objekthåndtering i teknologien har ført til utfordringer for bransjen. Denne avanserte plattformen rulles nå ut for fullt, og da behøver bransjen et tilbud for å høyne kompetansen på BACnet.

NFA – Norsk Forening for Automatisering har tatt utfordringen og tilbyr derfor et to-dagers kurs i BACnet. Kurset holdes på Garder kurs- og konferansesenter på Gardermoen 15. – 16. februar 2017.

Kurset vil ledes av Frank Schübert fra Beckhoff Automation GmbH, som representerer BACnet Europe. Frank har vært med på utviklingen av BACnet standarden siden 1996, og har erfaring med gjennomføring av flere store BACnet installasjoner i mellom Europa.

KLIKK HER for mer informasjon og påmelding.